Full Service Reclamebureau

Voor branding of rebranding, voor compleet nieuwe grafische ontwerpen, of een opfrisbeurt van bestaand materiaal staat De Reclamegarage voor je klaar. Je mag het volgende van ons verwachten.

KENNISMAKING

Wij vinden het belangrijk om jou en jouw bedrijf te leren kennen. Een kijkje onder de motorkap, zou je kunnen zeggen. Wie ben je? Wat doe je? Tegen welk probleem loop je aan in je communicatie? Wat vind je belangrijk? Misschien weet je heel goed wat je verwacht, qua vormen, kleuren en uitstraling, misschien lever je je liever over aan de kennis, creativiteit en ervaring van onze ontwerpers. We bespreken samen je plannen en ideeën. Met een lekker kopje koffie erbij, natuurlijk.

STRATEGIE EN ADVIES

We weten nu wat we aan elkaar hebben. Jouw plannen en ideeën zetten we om in concrete doelen. Samen bepalen we de juiste strategie om die doelen te behalen, en welke middelen daarvoor nodig zijn. Wij nemen hierin graag een adviserende rol.

REALISATIE

We gaan aan de slag! Als ware reclamemonteurs werken we vanuit de inhoud naar een krachtige creatieve oplossing. We sleutelen net zolang door tot we 100 procent tevreden zijn. Alleen zo behalen we samen optimale resultaten.

VERRASSING!

Wij geloven dat mooie communicatiemiddelen jouw merk van A naar B kunnen brengen. Bij de oplevering van het eindresultaat streven we daarom altijd naar het ‘WAUW-effect’. Of het nu gaat om een logo of een complete nieuwe huisstijl, onze ontwerpen zijn creatief, functioneel en verrassend.

Onze abonnementen

Omdat wij graag goed voor onze klanten zorgen, hebben wij speciale abonnementen ontwikkeld. Erg makkelijk voor jou als klant. Zie het als een onderhoudscontract. Wij zorgen ervoor dat de motor van jouw website blijft draaien. Je website blijft technisch up-to-date, we maken back-ups en bestrijden spam. Heb je zelf een wijziging of wil je content toevoegen? Dan stuur je ons gewoon een mailtje en wij passen het voor je aan. Ook bij vragen staat de Reclamegarage Helpdesk altijd voor je klaar!

Wij werken met fixed prices. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan. Helder en transparant: daar staat De Reclamegarage voor.

Bij ons koop je uren in en hoe je die inzet? Dat is helemaal aan jou. Dit betekent dat diensten zoals huisstijl ontwerp, webdesign, advertising en content creatie allemaal hetzelfde tarief hebben.

Profiteer van ons vaste lage uurtarief. Dit tarief is hetzelfde is voor al onze diensten. Van Merkidentiteit, tot merkactivatie en merkonderhoud.  We stemmen het aantal benodigde uren af op basis van de kennismaking, maken een planning en gaan aan de slag. De financiële afhandeling is op basis van facturatie achteraf.

Door vooraf een uren pakket aan te schaffen, kan het vaste uurtarief aanzienlijk dalen. Jij hebt de controle over waarvoor en wanneer je deze uren inzet, zonder enige geldigheidsdatum, en ze zijn van toepassing op al onze diensten. Zodra we een goed beeld hebben van jouw plannen en ideeën, vertalen we deze naar concrete doelstellingen. Samen bepalen we de meest geschikte strategie om deze doelen te bereiken en identificeren we de benodigde middelen. Daarna stellen we een planning op en kunnen we direct aan de slag. Het is een eenvoudige en snelle manier van werken.

 

Afgestemd op jouw doelen kunnen we het totale aantal benodigde uren vaststellen en een overeenkomst aangaan voor zes of twaalf maanden. Hierdoor daalt ons uurtarief nog verder. Je krijgt dan de beschikking over een vast team dat in feite jouw externe afdeling vormt, en we factureren maandelijks een vast bedrag. Dat is pas echt kosteneffectieve reclame.