Jouw Merk,
Onze Passie

De Reclamegarage het reclamebureau van Helmond

Je wilt doelen bereiken met je bedrijf. Communicatie en uitstraling zijn daarbij belangrijk. Hiermee kun je allerlei kanten op. Net zoals sommige mensen een praktisch autootje nodig hebben voor de boodschappen, terwijl anderen de voorkeur geven aan een flitsende bolide. Ze hebben echter één belangrijke overeenkomst: ze brengen je van A naar B.

Met jouw merk wil je ook gewoon van A naar B. En dat is onze missie. De Reclamegarage neemt graag een kijkje bij je ‘onder de motorkap’. Wij denken met je mee, we sleutelen mee aan jouw merk en inspireren je graag met verrassende concepten.

En geen succes zonder passie! Dus wij doen ons werk graag en goed. Creatief en functioneel. Daarnaast verrassen we je graag met nét dat stukje extra service en kwaliteit die zorgt voor het ‘wauw-effect’.

Dus kan jouw huisstijl wel een onderhoudsbeurt gebruiken, of wil je je website aan een apk onderwerpen? Het team van De Reclamegarage staat voor je klaar. Met oog voor detail, rekening houdend met je budget en conform afspraak brengen wij jouw bedrijf of product tot leven.

Met een kickstart op de goede weg!

Ontwikkeling en ontstaan

De Reclamegarage is gevestigd in Helmond. Het bedrijf werd in 2011 opgericht, toen nog onder de naam Willigendael Communicatie & Creatie. Door Stefan Willigendael, uit liefde voor het vak. Je kunt wel zeggen dat Stefan een echte vakidioot is. Ondertussen heeft hij een clubje gepassioneerde co-creatievelingen om zich heen verzameld, en heeft ‘Willigendael’ zich doorontwikkeld tot De Reclamegarage.

SAMEN BRAINSTORMEN
ONDER HET GENOT
VAN EEN KOP KOFFIE?