Website laten maken?

Je website is het online visitekaartje van jouw bedrijf. Volledig onmisbaar vandaag de dag. Een bezoeker vindt op jouw website namelijk niet alleen de praktische informatie die hij nodig heeft, maar vormt zich op basis van jouw website ook een beeld bij je organisatie. Een aantrekkelijke én gebruiksvriendelijke website laat je maken door De Reclamegarage.

Loopt jouw website nog gesmeerd?

Misschien heb je al een website, maar twijfel je of je hier wel het maximale uithaalt. Doe dan eerst onze gratis website APK! Misschien is het een kwestie van smeren en oppoetsen, misschien heeft je website baat bij een grote onderhoudsbeurt. Wij adviseren je graag.

Webdesign

Ook voor een nieuwe website ben je bij De Reclamegarage aan het juiste adres. Wij maken websites op maat, in WordPress. Een vast content management systeem (CMS) dus, maar zonder de standaard templates. Je wordt volledig ontzorgd; we leveren namelijk altijd een compleet gevulde website op. We maken dus niet alleen een ontwerp, we richten de website ook volledig in.

Jouw website van De Reclamegarage:

 • Is gebruiksvriendelijk voor bezoeker én beheerder
 • Heeft een aantrekkelijk design dat bij jouw bedrijf past
 • Is responsive, dus geschikt voor alle apparaten, van smartphone en tablet tot desktop
 • Is geoptimaliseerd voor online zoekmachines (SEO), voor een goede vindbaarheid

Onze werkwijze

Is jouw bedrijf toe aan een nieuwe website, of kan de huidige website wel een onderhoudsbeurt gebruiken? Je mag het volgende van ons verwachten:

 • Kennismaking
  Wij vinden het belangrijk om jou en jouw bedrijf te leren kennen. Een kijkje onder de motorkap, zou je kunnen zeggen. Wie ben je? Wat doe je? Tegen welk probleem loop je aan in je communicatie? Wat vind je belangrijk in je nieuwe website? We bespreken samen je plannen en ideeën. Met een lekker kopje koffie erbij, natuurlijk.

 • Strategie en advies
  We weten nu wat we aan elkaar hebben. Jouw plannen en ideeën zetten we om in concrete doelen. Samen bepalen we de juiste strategie om die doelen te behalen, en welke middelen daarvoor nodig zijn. Een kleine of een grote onderhoudsbeurt? Wij nemen hierin graag een adviserende rol.

 • Transparantie
  Wij werken met fixed prices. Zo weet je vooraf precies wat je kunt verwachten en kom je niet voor verrassingen te staan. Helder en transparant: daar staat De Reclamegarage voor.

 • Realisatie
  We gaan aan de slag! Als ware reclamemonteurs werken we vanuit de inhoud naar een krachtige creatieve oplossing. We sleutelen net zolang door tot we 100 procent tevreden zijn. Alleen zo behalen we samen optimale resultaten.

 • Verrassing!
  Wij geloven dat mooie communicatiemiddelen jouw merk van A naar B kunnen brengen. Bij de oplevering van het eindresultaat streven we daarom altijd naar het ‘WAUW-effect’. Of het nu gaat om drukwerk of een nieuwe website, onze ontwerpen zijn creatief, functioneel en verrassend.

Projecten

Wij laten graag ons werk voor zichzelf spreken. Want een juist gekozen beeld zegt meer dan duizend woorden.

 

Website abonnementen

De webwereld is dynamisch, dat weten wij als geen ander. Wil je na oplevering van de website nog iets wijzigen of content toevoegen? Dan is dat in ons gebruiksvriendelijke CMS helemaal niet moeilijk. Of sluit een website abonnement bij ons af; dan hoef je ons alleen een mailtje te sturen en wij passen wij het voor je aan! Zo bouwen we samen aan jouw website. Service en gemak staan centraal bij De Reclamegarage.

Nieuwsgierig geworden naar wat de ervaren specialisten van De Reclamegarage voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan een afspraak in!

Meer weten over een website laten maken?