Logo laten maken?

Met een logo toon je de identiteit van jouw bedrijf, zoals een mooie auto die van jezelf kan weerspiegelen. Een goed logo maakt jouw organisatie herkenbaar en onderscheidend. Voor een krachtig logo – en een passende huisstijl – ben je bij De Reclamegarage aan het juiste adres.

Logo ontwerp

Jouw logo is vaak het eerste waarmee (potentiële) klanten in aanraking komen als ze jouw merk leren kennen. Een logo schittert bovenaan je website en social media pagina’s en komt ook vaak terug op visitekaartjes, in drukwerk en in (online) advertenties. Je logo moet dus uniek en krachtig zijn, bij je bedrijf passen én de doelgroep aanspreken. En dat allemaal in één compacte afbeelding of (opgemaakte) tekst.

Onze werkwijze

Wil jij een logo laten maken voor jouw (nieuwe) bedrijf of merk? Voor branding of rebranding, voor compleet nieuwe grafische ontwerpen, of een opfrisbeurt van bestaand materiaal staat De Reclamegarage voor je klaar. Je mag het volgende van ons verwachten:

  • Kennismaking
    Wij vinden het belangrijk om jou en jouw bedrijf te leren kennen. Een kijkje onder de motorkap, zou je kunnen zeggen. Wie ben je? Wat doe je? Tegen welk probleem loop je aan in je communicatie? Wat vind je belangrijk in een (nieuw) logo? Misschien weet je heel goed wat je van een logo verwacht, qua vormen, kleuren en uitstraling, misschien lever je je liever over aan de kennis, creativiteit en ervaring van onze ontwerpers. We bespreken samen je plannen en ideeën. Met een lekker kopje koffie erbij, natuurlijk.

  • Realisatie
    We gaan aan de slag! Als ware reclamemonteurs werken we vanuit de inhoud naar een krachtige creatieve oplossing. We maken altijd 3 tot 5 logo’s, zodat jij weloverwogen kunt kiezen voor een ontwerp dat bij je bedrijf past. We sleutelen net zolang door tot we 100 procent tevreden zijn. Alleen zo behalen we samen optimale resultaten.

  • Verrassing!
    Wij geloven dat mooie communicatiemiddelen jouw merk van A naar B kunnen brengen. Bij de oplevering van het eindresultaat streven we daarom altijd naar het ‘WAUW-effect’. Of het nu gaat om een logo of een complete nieuwe huisstijl, onze ontwerpen zijn creatief, functioneel en verrassend.

Projecten

Wij laten graag ons werk voor zichzelf spreken. Want een juist gekozen beeld zegt meer dan duizend woorden.

 

Tijdloos en herkenbaar

 

Je laat vaak maar één keer een logo maken. In de rest van je huisstijl en op je website borduur je vaak door op de stijl van je logo; het logo is dus een belangrijk onderdeel van de huisstijl van jouw bedrijf, merk of product. Bij De Reclamegarage sleutelen we net zolang aan je logo tot jij 100 procent tevreden bent, ook denken we graag mee over je huisstijl. Zo kun je weer jarenlang vooruit!

Nieuwsgierig geworden naar wat De Reclamegarage voor jouw bedrijf kan doen? Plan een afspraak in!

Meer weten over een logo laten maken?