Brandstof voor je website

Content tips van De Reclamegarage

Zoekwoorden

Met welke zoekwoorden wordt jouw website gevonden? Zorg dat de belangrijkste  zoekwoorden voor jouw bedrijf terugkomen in de titels, teksten en metabeschrijving van je website. 

Landingspagina's

Zorg dat alle zoekwoorden waar je website volgens jou mee gevonden moet worden een eigen landingspagina hebben op je website. 

Huisstijl en afbeeldingen

Een visueel aantrekkelijke en goed leesbare website wordt beter gevonden. Zorg dus voor een passende huisstijl en wissel je tekst af met relevante afbeeldingen. Je huisstijl ontwerp en het bouwen van je website kan je ook prima aan de specialisten van De Reclamegarage overlaten. 

Blogs

Door maandelijks een nieuwe blog op je website te plaatsen blijft je website up to date en wordt je website gevonden met de zoekwoorden die jouw doelgroep gebruikt. 

Social media

Plaats regelmatig een post met een link naar jouw website op de social media kanalen waar jouw doelgroep actief is. Zo zorg je dat jouw website beter bezocht en gevonden wordt. Social media content kun je ook prima uitbesteden aan De Reclamegarage. 

Website APK

Doe onze gratis website APK en ontdek wat voor brandstof jouw website nodig heeft. Wij adviseren je graag.

Website onderhoudsabonnement

De webwereld is dynamisch, dat weten wij als geen ander. Sluit daarom een website abonnement bij ons af; dan hoef je ons alleen een mailtje te sturen als je iets aan je website wil wijzigen of toevoegen en wij passen wij het voor je aan! Zo bouwen we samen aan jouw website. Service en gemak staan centraal bij De Reclamegarage.

Nieuwsgierig geworden naar wat de ervaren specialisten van De Reclamegarage voor jouw bedrijf kunnen betekenen? Plan een afspraak in!

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief